Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γλυφάδας ο Γιώργος Παπανικολάου

Ο κ. Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του για τον Δήμο Γλυφάδας, και προσκαλεί τους δημότες στην παρουσίαση του συνδυασμού για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές!
Η ανακοίνωση του κ. Παπανικολάου:

«Η τρέχουσα θητεία της δημοτικής μας αρχής φτάνει πλέον στην ολοκλήρωσή της. Τα χρόνια αυτά υπήρξαν τα πιο δημιουργικά που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και πέρασαν πολύ γρήγορα!

Τα χρόνια αυτά κάναμε πράξη αυτό που βαθιά πιστεύουμε και που εφαρμόσαμε από την πρώτη μέρα της θητείας μας:
Ότι η ζωή μας αλλάζει με έργα. Έργα στις υποδομές, έργα στη λειτουργία της πόλης, έργα για τα παιδιά μας, έργα για κάθε δημότη της Γλυφάδας.
Έργα που όχι μόνο δεν επιβάρυναν τους δημότες, αλλά ταυτόχρονα με αυτά μειώσαμε τα δημοτικά τέλη για όλους και ενισχύσαμε θεαματικά τα ταμειακά μας διαθέσιμα.

Υπηρετήσαμε την πόλη μας με αφοσίωση, υπομονή, σκληρή δουλειά και με απεριόριστη αγάπη, προσπαθώντας να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.
Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, χρειαζόμαστε εκ νέου την εντολή σας.

Απευθύνομαι πλέον σε εσάς, με τιμή και συγκίνηση, με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου για την περίοδο 2019-2023.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα (Πέλλης & Γεννηματά), όπου θα παρουσιάσουμε τον συνδυασμό μας για τις δημοτικές εκλογές.
Να μιλήσουμε για όσα έγιναν, αλλά κυρίως για όσα θα ακολουθήσουν.

Σας περιμένουμε.»