Διαφημιστείτε εδώ

Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στην Κρήτη.


Τα στοιχεία του 35χρονου που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων και κατηγορείται για τον κατ’ έξακολούθηση βιασμό ανήλικης και για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον ΒΕΣΤΑΚΗ Αντώνιο του Αντωνίου, γεννηθέντα την 18-7-1986.

Παράλληλα, η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα και τα προφίλ που χρησιμοποιούσε ο άνδρας σε Instagram και Facebook.

Σημειώνεται ότι η δράση του 35χρονου φαίνεται να επεκτεινόταν σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.


Το χρονικό της υπόθεσης με τον 35χρονο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ένα από τα κορίτσια που προσέγγισε ο 35χρονος, πείστηκε και τον συνάντησε με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκείνη τότε ήταν μόλις 16 ετών. Όταν έπειτα το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, εκείνος άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό μαζί της, αναγκάζοντάς την έτσι με βία και παρά τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από έρευνα της αστυνομίας στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου. Οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει τις έρευνες μετά από πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου και στο πλαίσιό τους ανακάλυψαν πως το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Έπειτα, κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν και εκείνα δήλωσαν ότι τα είχε προσεγγίσει. Μάλιστα, ένα από αυτά, η τότε 16χρονη και σήμερα ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και, εκβιάζοντάς την, μετά να τη βιάσει.

πηγή : athensvoice.gr

Exit mobile version