Δυνατό ξεκίνημα Κυρανάκη στα Νότια

Πλήθος κόσμου, άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και αρκετά “γαλάζια” στελέχη παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη.

Ο κ. Κυρανάκης μίλησε για τη γενιά του, “γι αυτούς που έμειναν εδώ στην Ελλάδα και πάλεψαν απέναντι στην κρίση” αλλά και την ανάγκη μιας φιλελεύθερης επανάστασης, ώστε η χώρα να αφήσει οριστικά πίσω της τον κρατισμό και τον κομματισμό. Εξέπεμψε όμως και ένα καθαρό μήνυμα σε σχέση με τα εθνικά θέματα και την προστασία των συνόρων της χώρας.

“Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή δόση ελευθερίας, ώστε να απαγκιστρωθεί από τον κρατισμό και τον κομματισμό. Και η Βουλή χρειάζεται κόμματα και ανθρώπους με καθαρές ιδέες. Να ξέρει ο κόσμος τι εκπροσωπούν. Να ξέρει ότι οι ιδέες είναι πιο δυνατές από τις καρέκλες”, ανέφερε ο κ. Κυρανάκης.

“Η κουβέντα για όσους έφυγαν από τη χώρα και πρέπει να επιστρέψουν είναι σημαντική, αλλά πιο σημαντικό είναι να μιλήσουμε και γι’ αυτούς που έμειναν εδώ. Αυτούς που πάλεψαν απέναντι στην κρίση, που κατάφεραν να γίνουν δημιουργικοί μέσα σε ένα περιβάλλον μιζέριας και αρνητικότητας. Οι άνθρωποι αυτοί με κανονικές συνθήκες μπορούν να κάνουν θαύματα, να απογειώσουν την Ελλάδα”, τόνισε.

“Αν απαιτείς να προστατεύονται τα σύνορα της χώρας σου, είσαι «ακραίος». Αν ζητάς ασφάλεια στο σπίτι σου για την οικογένειά σου είσαι «ρατσιστής». Αν είσαι περήφανος για τη Μακεδονία και υψώνεις την ελληνική σημαία στο Σύνταγμα, είσαι «φασίστας». Όχι λοιπόν. Μέχρι εδώ. Η Πατρίδα μας είναι πάνω από όλα και πάνω από όλους. Η ελευθερία μας είναι πιο πάνω από τις εμμονές τους”, δήλωσε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο ρόλος των νέων δεν είναι απλά να γεμίζει ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή. Ο ρόλος μας είναι να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα για τις επόμενες γενιές, ώστε οι επόμενοι να ζήσουν καλύτερα από εμάς”, υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν αρκετά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Α’ Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής Πάτρας, Ανδρέας Κατσανιώτης και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη που προλόγισε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, που απηύθυνε χαιρετισμό, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here