Γλυφάδα: Toν Γιώργο Πατούλη υποδέχθηκε εχθές ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου

 Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη υποδέχθηκε εχθές ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Ο κ.Πατούλης επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ της περιοχής, το Αστυνομικό Τμήμα το Λιμεναρχείο και τη λαϊκή αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και πολίτες. 

“Στη συζήτηση με το Δήμαρχο, μας ανέδειξε ως μείζονα θέματα την ανάγκη να εκδοθούν άμεσα άδειες προκειμένου να υλοποιηθούν υποδομές για τη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και την επιτάχυνση των αντιπλημμυρικών έργων, με έμφαση τη διευθέτηση του ρέματος της Ευρυάλης.


Διαπιστώσαμε πως οι λογικές και οι πρακτικές του χθες κρατούν την Αττική στα πίσω βαγόνια της ανάπτυξης. Θα επενδύσουμε στα έργα ανάπλασης του θαλάσσιου μετώπου, την Αττική «ριβιέρα» που δεν υστερεί σε τίποτα από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.
Με επίκεντρο τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό θα στηρίξουμε κάθε παρέμβαση που απαιτείται σε επίπεδο υποδομών για να ενισχύσουμε το brand name του λεκανοπεδίου, να τονώσουμε τον θαλάσσιο τουρισμό, να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας και να φέρουμε ευημερία στους πολίτες της Αττικής.

“Προχωράμε δυνατά με αίσθημα ευθύνης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε!” είπε ο κ.Πατούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here