Κατερίνα Τσιώλη : «Κι όμως οι νέοι έχουν φωνή. Περιμένουν να τους στηρίξεις για να ακουστεί»

«Κι όμως οι νέοι έχουν φωνή. Περιμένουν να τους στηρίξεις για να ακουστεί»

Σε πολλές περιπτώσεις επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη ότι οι νέοι δεν νοιάζονται για την πόλη τους. Προτιμούν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Είμαι εδώ για να σας αποδείξω το αντίθετο. Οι νέοι στην πόλη μας έχουν όνειρα, που ξεπερνούν το ατομικό επίπεδο και προσπαθούν με καινοτόμες ιδέες και πρακτικά σχέδια να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Έτσι και εγώ. Αποφασισμένη να προσφέρω, ζητώ την στήριξή σας, σε αυτό το νέο εγχείρημά μου προκειμένου με πραγματικά ΕΡΓΑ να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τη Γλυφάδα μας.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην Τερψιθέα. Το 2012 πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 18.300 μόρια και ξεκίνησε τις σπουδές στης στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Ταυτόχρονα έκανε πρακτική άσκηση στον Τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και σε περιοδικό μόδας του Ομίλου Λαμπράκη. Το 2016 πήρε το πτυχίο της με έπαινο και ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία HPD Innovation Lab ,μια σύγχρονη εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού,που εδρεύει στη Γλυφάδα ως σύμβουλος επικοινωνίας και υπεύθυνη social media.

Πρίν λίγους μήνες ξεκίνησε το Μεταπτυχιακό της πρόγραμμα στην Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες σχέσεις στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών.

Είναι η πρώτη της ενασχόληση με τα κοινά της πόλης μας. Αν και μόνο 24 ετών, δηλώνει έτοιμη να εργαστεί σκληρά και να εναποθέσει τις ιδέες για την Γλυφάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here