Νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΗλιουπΌλοι Μαζί» ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, μετά από μία σκληρή μάχη ψήφο-ψήφο στον Β΄ γύρο των εκλογών, εξελέγη νέος Δήμαρχος στην πόλη, κάνοντας την απόλυτη έκπληξη και επικρατώντας του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου με ποσοστό 50,88% έναντι 49,12%

Πρόκειται για την απόλυτη ανατροπή, καθώς στον πρώτο γύρο των εκλογών, η διαφορά των δύο υποψηφίων ήταν διπλάσια σε απόλυτο αριθμό ψήφων, ωστόσο η παράταξη του Γ. Χατζηδάκη κατάφερε να υπερκεράσει τη διαφορά και να κερδίσει την ηγεσία του Δήμου.

Τα Πανηγύρια Στο Προεκλογικό Κέντρο

Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε έξω από το προεκλογικό κέντρο της παράταξης «ΗλιουπΌλοι Μαζί», με τους υποψηφίους αλλά και τους φίλους της παράταξης να πανηγυρίζουν και τον Γ. Χατζηδάκη να χάνεται στις αγκαλιές των παρευρισκόμενων. Το σύνθημα που επικρατούσε είναι «Από τον Αη Νικόλα, ως το χαλικάκι, όλη η Ηλιούπολη ψηφίζει Χατζηδάκη», ενώ ο νέος Δήμαρχος δεν παρέλειψε να φωνάξει με τους νεους που βρίσκονταν στο σημείο συνθήματα της ΠΑΣΠ, στην οποία άνηκε στα φοιτητικά του χρόνια, πανηγυρίζοντας για τη νίκη του.

Η Δήλωση Του Βασίλη Βαλασόπουλου

Σε δήλωση εξω από το προεκλογικό του κέντρο προέβη ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα που έδωσαν στο πλευρό του, ενώ συνεχάρη τον Γ. Χατζηδάκη για την νίκη του. «Θα δώσουμε δυναμικό παρόν στο δημοτικό συμβούλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «πάνω από όλα είναι η Ηλιούπολη και οι άνθρωποί της».

πηγή: ilioupolinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here