Ο Κώστας Κόκκορης εξέφρασε την επιθυμία  να μην κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, στις 20:00, στα γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε, με μαζική συμμετοχή, ολομέλεια της παράταξης μας – Δυνατή Γλυφάδα.

Ο επικεφαλής Κώστας Κόκκορης, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, εξέφρασε την επιθυμία  να μην κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μετά τον απολογισμό του έργου και της παρουσίας της παράταξης στο Δήμο για 13 συνεχή χρόνια, τόσο ως δημοτική αρχή, όσο και ως μείζονα αντιπολίτευση, εκφράστηκαν απόψεις και προτάσεις για τον επικεφαλής της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ύστερα από ένα ουσιαστικό διάλογο, με απόλυτο δημοκρατικό τρόπο και σε πνεύμα πλήρους σύμπνοιας, αποφασίστηκε η παράταξη να κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου, με επικεφαλής, τον δικηγόρο Γεράσιμο Φιλόπουλο.

Κλείνοντας, ο κύριος Κόκκορης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες της Γλυφάδας, που με την ψήφο τους, τον ανέδειξαν Δήμαρχο της πόλης. Ευχήθηκε δύναμη και υγεία σε αυτούς που συνεχίζουν για μια Γλυφάδα όπως της αξίζει και την ονειρευόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here