Ο Χατζηδάκης… ψηφίζει Μάρκο στο Παλαιό Φάληρο!

Ναι, ο Διονύσης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Μάρκος συνδέονται με μια φιλία πολλών χρόνων, μια αληθινή σχέση αγάπης που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία με την υποψήφια Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα το Φάληρο”, Βίκυ Ανδρικοπούλου!

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στην παρουσίαση του λευκώματος “Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Μνήμες” του κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν και όπως μπορείτε να δείτε το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό!

Ο Δημήτρης Μάρκος, μάλιστα, αστειευόμενος προς την υποψήφια Δήμαρχο και τον Διονύση Χατζηδάκη, αποκάλυψε ότι ο λόγος που “κατέβηκε” με τη Βίκυ ήταν… ένα τηλεφώνημα του ίδιου του νυν Δημάρχου, ο οποίος τον παρότρυνε να στηρίξει την κ. Ανδρικοπούλου!

Και μπορεί ο δημοσιογράφος να έκανε χιούμορ για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο το άλλο που είπε στον κ. Χατζηδάκη ο Μάρκος και συμφώνησε ο δήμαρχος ήταν το εξής: Ο δημοσιογράφος μεγάλωσε τα παιδιά του στο πάρκο και τη Μαρίνα Φλοίσβου, κάνοντας παρέα με τον Διονύση Χατζηδάκη, στα αγαπημένα του στέκια…

Εκεί “χτίστηκε” η δυνατή φιλία τους, με αποτέλεσμα -σήμερα- ο Χατζηδάκης να είναι ιδιαίτερα ευτυχής που δύο δικά του παιδιά ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Ο συγγραφέας του λευκώματος “Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης 1890 Μνήμες” με τον Δημήτρη Μάρκο, τη Βίκυ Ανδρικοπούλου και τη Χριστίνα Αλεξανιάν.

πηγή: markos.tv

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ