Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη

Πρωτόγνωρη για τα χρονικά της Γλυφάδας ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» Αιμίλιου Βουγιουκλάκη. Περίπου 1.500 Γλυφαδιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πρώην αντιδημάρχου και γέμισαν ασφυκτικά γνωστό μαγαζί της πόλης μας το βράδυ της Δευτέρας.

Τον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη στην έναρξη της εκδήλωσης προλόγισαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Μιχάλης Σφακιανάκης, ο δήμαρχος Παλιαού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βοζεμπεργκ. Κατά τον χαιρετισμό τους έπλεξαν το εγκώμιο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και μίλησαν για την προσφορά του στη Γλυφάδα και τις ουσιαστικές του πρωτοβουλίες για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης.

Ο Αιμίλιος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφερθηκε στα έργα που έγιναν στη πόλη όλο αυτό το διαστημα, μίλησε γι’ αυτά που θα γίνουν και ζήτησε την στήριξη των συμπολιτών του για να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη που μεγάλωσε και αγαπά.

Στην προεκλογική συγκέντρωση παραβρέθηκαν και σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής όπως: Ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης,  η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη,  οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Νίκη Τζαβέλα, οι υποψήφιοι βουλευτές νοτίου τομέα της Ν.Δ Ντόρα Πάλλη, Ιωάννα Γκελεστάθη, Διονύσης Χατζηδάκης, Νίκος Παπαζογλου, Δημήτρης Παπανικολάου, Βασίλης Ανδρικόπουλος, Βασίλης Σπανάκης, ο δήμαρχος Μιχάλης Σταυριανουδάκης,, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Θεοδωρόπουλος και Χάρης Πασβαντίδης,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης κ.α. Το παρόν έδωσε φυσικά και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου.

Πηγή : glyfada24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here