Στο Ίδρυμα ‘’Μαρία Κόκκορη’’ ο Περικλής Δορκοφίκης με την Κατερίνα Τσιώλη!

Σήμερα το πρωί ο Περικλής Δορκοφίκης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Γλυφάδας, μαζί με τη νεαρή υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στην παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου, Τσιώλη Κατερίνα επισκέπτηκαν το Ίδρυμα Περιθάλψεως ατόμων με Νοητική Στέρηση ή Σύνδρομο Down ‘’Μαρία Κόκκορη’’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Εκεί είχαν μια συζήτηση εφ’όλης της υλής με τον διευθυντή του Ιδρύματος, Αρχιμ. Νικόδημο Φαρμάκη. Μίλησαν για το σπουδαίο έργο του ιδρύματος, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα καθώς και την επιτακτική ανάγκη για συνεχόμενη ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης των πολιτών.

Τέλος, ο Αρχ. Νικόδημος Φαρμάκης ευχήθηκε και στους δύο καλή τύχη στον αγώνα τους συμβουλεύοντάς τους να παραμείνουν πιστοί στις ιδέες και τα ιδανικά τους.

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μαρία Κόκκορη», ιδρύθηκε ως ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τη μέριμνα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου. Μετά την από 20-10-2005 απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, δημοσιεύθηκε το αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. ιδρύσεως του. (Φ.Ε.Κ. 1590/16-11-2005 τεύχος β΄).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here