Διαφημιστείτε εδώ

Σύστημα θερμομέτρησης προηγμένης τεχνολογίας στη Γλυφάδα

Με μεθοδικότητα, οργάνωση, επιμέλεια και θερμομετρήσεις: Τα ίδια “εργαλεία” που χρησιμοποιήσαμε στην πρώτη φάση ανοίγματος των σχολείων, αξιοποιούμε και στη δεύτερη.


Από το πρωί, που έγινε η επανέναρξη των μαθημάτων στα Γυμνάσια και τις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου ήταν εκεί ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, για να βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια, έτσι ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να νιώθουν απολύτως ασφαλείς.


“Τα Γυμνάσια και Λύκεια της Γλυφάδας μας άνοιξαν στο σύνολό τους σήμερα. Ανακαινίσαμε το τελευταίο δίμηνο τα περισσότερα, τα απολυμάναμε όλα με εξειδικευμένα συνεργεία, βάλαμε διπλές βάρδιες για καθαριότητα καθημερινά (αξιοποιώντας το προσωπικό καθαριότητας από τα δημοτικά σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς), προμηθεύσαμε όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό”, τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, για να προσθέσει: “Και κάτι πολύ σημαντικό: Θερμομετρούμε κάθε μαθητή και καθηγητή, πριν περάσει την πύλη της σχολικής μονάδας.


Χρησιμοποιούμε πέρα από θερμικές κάμερες και θερμόμετρα, πλέον και θερμικές πύλες ! Είμαστε μάλιστα πολύ χαρούμενοι που οι καινοτόμες αυτές συσκευές κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ελληνική εταιρία.

Καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς σε όλους, με υπομονή και σεβασμό στις οδηγίες των ειδικών και τους κανόνες ατομικής υγιεινής”.

Exit mobile version