Διαφημιστείτε εδώ

Την Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου για την δημιουργία «Σύνδεσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου»

Ο δήμος Αλίμου και Γλυφάδας,  δημιουργούν τον «Σύνδεσμο Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου» και θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Αλίμου τη τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ & Λεωφ. Ποσειδώνος).

Aναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Αλίμου:

Προσκαλείσθε στην 23η δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ &Λεωφ. Ποσειδώνος) – Αίθουσα Βασίλη Κατσή, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 για συζήτηση
και λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ Συζήτηση και ενημέρωση για την ανάπλαση-ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά.
2ο ΘΕΜΑ Φορέας Διοίκησης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγ. Κοσμά.
3ο ΘΕΜΑ Σύσταση Συνδέσμου Δήμων Αλίμου και Γλυφάδας.
4ο ΘΕΜΑ Αποδοχή αίτησης σπουδαστή ΙΕΚ για πρακτική άσκηση. 5ο ΘΕΜΑ Α’ Αναμόρφωση του προϋπολογισμού της ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ έτους 2019.
6ο ΘΕΜΑ Υπαγωγή ή μη της εταιρείας με την επωνυμία NOVA EVENTIS ΜΕΠΕ στις εποχιακά λειτουργούσες επιχειρήσεις για τους στεγασμένους και μη στεγασμένους χώρους της.
7ο ΘΕΜΑ Χορήγηση παράτασης συμβατικού χρόνου περαιώσεως του έργου «Συντήρηση πεζοδρομίων σε κεντρικά σημεία του Δήμου».
8ο ΘΕΜΑΟρισμός εκπροσώπων του Δήμου και των αναπληρωτών τους στο Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Δήμων Αλίμου,
Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΕ.ΠΡ. Α. Γ. Ε. Α. ). 9ο ΘΕΜΑ Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλίμου και του ΝΠΔΔ «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου».

πηγή: ToAerodromio.gr.

Exit mobile version