Υποψήφιος με τον Πατούλη ο νεαρός δικηγόρος Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Eνδιαφέρον παρουσιάζει η ένταξη νέων προσώπων, που εμπλέκονται πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δίνουν «αέρα» ανανέωσης στο πολιτικό σκηνικό με τον 31χρονο δικηγόρο Χρήστο Θεοδωρόπουλο να ξεχωρίζει για τον Νότιο Τομέα.

Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος είναι αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. Έχοντας δύο μεταπτυχιακά από το Queen Mary University του Λονδίνου και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ασκεί μάχιμη δικηγορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διατηρώντας δικά του γραφεία στην Αθήνα και τη Γλυφάδα, ενώ αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και κατέχει τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ενωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών.

O νεαρός δικηγόρος, γιος του πρώην Δημάρχου Γλυφάδας αειμνήστου Ιωάννη Θεοδωρόπουλου, θα ριχτεί στη «μάχη του σταυρού» στο πλευρό του υποψήφιου της ΝΔ, στον Νότιο Τομέα, παρά το νεαρό της ηλικίας του σημειώνει αξιόλογη επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ παράλληλα μέσα από την κομματική του δραστηριότητα και την εκλογή του στα όργανα της ΝΔ, έχει αποδείξει ότι είναι ένα πρόσωπο που διακρίνεται από διάθεση για προσφορά, με στόχο την αποκατάσταση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους κατοίκους της Αττικής.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, θεωρεί αυτονόητο ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να αποτελούν μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές:  «Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι χρέος μας να προσπαθούμε να αποτελούμε μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι απλοί παρατηρητές και κριτές. Με τη σκέψη αυτή εκτίθεμαι στην κρίση και την ψήφο των συμπολιτών μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here