Διαφημιστείτε εδώ

Redmi Go: Το πρώτο Android Go smartphone της Xiaomi έρχεται πολύ σύντομα

Η αυτονόμηση του brand “Redmi” δεν έγινε καθόλου τυχαία από τη Xiaomi. Ουσιαστικά, η εταιρεία ακολουθεί το επιτυχημένο μοντέλο της Huawei με την Honor, αλλά δεν το περιορίζει μόνο στη mid-range κατηγορία. Απόδειξη το γεγονός ότι σύντομα θα δούμε στην αγορά το Redmi Go, το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα Android Go.

Για όσους δεν θυμούνται, το Android Go αποτελεί μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος ειδικά σχεδιασμένη για entry-level συσκευές με περιορισμένες δυνατότητες hardware, δικτύωσης και μικρά πακέτα κατανάλωσης δεδομένων.

Στην περίπτωση του Redmi Go, η συσκευή αναμένεται με οθόνη 5.0” LCD HD (1280 x 720), επεξεργαστή quad-core Snapdragon 425, 1GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 5MP, λειτουργικό σύστημα Android Go (βασισμένο στο Android Oreo) και μπαταρία 3000mAh.

Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία παρουσίασης, αλλά πηγές από την Ινδία αναφέρουν ότι θα το δούμε πολύ σύντομα σε τιμή 5000 ρουπίες (περίπου €65).

πηγή: techgear.gr

 

 

Exit mobile version