Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά

Την πρώτη του προσωπική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ» θα παρουσιάσει ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) την Τρίτη 30 Μαΐου στις 19.00.


Στην έκθεση, η οποία τελεί υπό της αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα εκτεθούν συνολικά 25 μοναδικά έργα και το σύνολο των εσόδων από την πώλησή τους θα διατεθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Νικόλαος – Οικοτροφείο Παιανίας» όπου βρέθηκε ο καλλιτέχνης την Πέμπτη 18 Μαΐου υποδεχόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.


«Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης στο επίσημο κάλεσμά του, «γιατί στη ζωή τελικά μας μένουν όλα αυτά που δώσαμε».
«Είναι χαρά για εμάς να μπορούμε να στηρίζουμε μια τόσο σημαντική εκδήλωση που συνδυάζει τον πολιτισμό με την κοινωνική προσφορά. Ευχαριστούμε τον κ. Γονίδη για την ευαισθησία που δείχνει και τη στήριξη που παρέχει σε έναν τόσο ιερό σκοπό» δήλωσε για την εκδήλωση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Πηγή : Notia.gr