1-3/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Όλα για την ομορφιά αυτό το Διήμερο, μ’οποιοδήποτε κόστος!

Ας φωνάζει ο Κρόνος.. Όχι – μη – δεν πρέπει! Εμείς, νομίζω φίλοι μου, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Θα ξεφύγουμε απ’τον οικονομικό και συναισθηματικό προ-υπολογισμό γιατί απλά βαρεθήκαμε την μιζέρια!

Έτσι κι αλλιώς δεν άλλαξε κάτι ακόμα, πλησιάζουν κι οι γιορτές και δεν κρατιόμαστε με τίποτα. Είναι κι ο Ζυγός από την άλλη, που κάνει την Σελήνη να τα δίνει -όλα για όλα- για να περνάμε λαμπρά κι ονειρεμένα σε.. φανταχτερό περιτύλιγμα… Καλό ακούγεται, αρκεί να προσέξουμε μερικά σημεία που.. αστρολογικά, είναι πονηρά! Κάντε έρευνα αγοράς πριν βάλετε το χέρι στην τσέπη! Κι εσείς οι ερωτευμένοι, βρε πουλάκια μου μην τα δίνετε όλα … κρατήστε κάτι και για τον εαυτό σας! Ο Ουρανός ακόμα ξεκαθαρίζει χωρίς έλεος! Βγάλτε τα ροζ γυαλιά, πιστέψτε με, υπάρχουν χιλιάδες ωραία χρώματα ακόμα….

 Βέβαια, τίποτα τραγικό δεν θα συμβεί, όσο λειτουργεί ο Δίας, -όπως τώρα- απλά η υπεραισιοδοξία, μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση σε πολλούς τομείς. Έως και οι Πολιτικοί μπορούν να μας περάσουν δύσκολα μέτρα, ρίχνοντας χρυσόσκονη στα μάτια μας. Εντάξει δεν σας λέω τίποτα καινούριο… όμως αυτό το διήμερο με την Σελήνη στον Ζυγό βάλλονται όλες οι σχέσεις μ’αυτόν τον …καμουφλαρισμένο, όμορφο, ξεμιαλιστικό τρόπο!

Χαρείτε στο φουλ με ανοιχτά μάτια ! Δικαίωμα σας όμως, να το χειριστείτε όπως εσείς θέλετε!

Από εμένα καλό μήνα και καλή απόλαυση!