1-3/2/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Καλημέρα, καλό μήνα.. καλοπιάνω αν καταλάβατε την ‘στεγνή και κρύα’ αυτή Σελήνη που υποδεχτήκαμε νωρίς το πρωί στον Αιγόκερω.

Δεν φταίει η καημενούλα ..ήρθε χαρωπή κι ανέμελη από τον Τοξότη και μας βρήκε να προσπαθούμε να βάλουμε τάξη σε υποχρεώσεις και συναισθηματικά αδιέξοδα που μας είχαν επιβάλει ή που μπλεχτήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε!

Το θέμα είναι τώρα, να μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι αλλαγές που θα έρθουν θα μας φαίνονται πιο βαριές και θα θέλουν διπλό κόπο για να επιλυθούν. Με λίγη φαντασία, αρκετή συμπόνια και πολύ δουλειά να προετοιμαστούμε για τις μεγάλες ανατροπές που διαφαίνονται σε όλα τα επίπεδα! Αυτά μπορεί να αφορούν -εκτός από τα Πολιτικά- επαγγελματικές αλλαγές, επιβολή “πρέπει” και “ορίων”, έως.. “μάθημα”, σε καταστάσεις που είχαν μείνει για καιρό ακίνητες και τώρα πρέπει να διαφοροποιηθούν. Επίσης, καλή έκβαση οικονομικών χρεών ή ρυθμίσεις.

Τίποτα όμως δεν θα μείνει ίδιο! Κι αυτό αρχίζει να φαίνεται απ’αυτό το διήμερο! Φυλαχτείτε λοιπόν κι οπλιστείτε, μα πάνω απ’όλα …αναλάβετε τις ευθύνες σας!

Αυτό είναι το μήνυμα της Σελήνης από τον Αιγόκερω κι όποιος αντέξει! (Ούτε εγώ εξαιρούμαι βέβαια γι αυτό..τρεχάτε ποδαράκια μου)

Καλό μήνα παιδιά !