1-3/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Σεπτέμβρης φίλοι μου, με το ”καλό μήνα” περνάει η Σελήνη στο ερωτικό Ζώδιο του Ζυγού. Η ανάγκη για αρμονία και συντροφικότητα τονίζεται αυτό το διήμερο.

Η διάθεσή μας καλοκαιρινή ακόμα, θέλουμε να παρατείνουμε τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, η γοητεία και η φιλαρέσκεια στο ζενίθ…εντάξει..ο Δίας θα δώσει μερικές ευκαιρίες, δεν ξέρω όμως πόσοι θα καταφέρουν να τις αδράξουν!  Λέω μερικές, γιατί τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα με τις σχέσεις, πόσο μάλλον τώρα, που οι πλανήτες από την Παρθένο απαιτούν πολύ δουλειά και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω βάζει ακόμα όρους!

Με λίγα λόγια, αυτό το διήμερο θα ασχοληθούμε με τους… ”άλλους” εραστές, συζύγους, συντρόφους, συνεταίρους, συμβούλους. Διαμάχες και αντιθέσεις είναι πιθανές όπως και συμβιβασμοί από φόβο μοναξιάς! Αυτή η θέση της Σελήνης δίνει μεγάλη ανάγκη για συνεργασία. Συμβόλαια και συμφωνίες, υπό συζήτηση ή μπαίνουν στο δρόμο τους . Δικαστήρια ακούγονται, κανονισμοί αλλάζουν, δημόσιες σχέσεις στα φόρτε! Γάμοι, αρραβώνες (και στα δικά μας οι ελεύθεροι!)!!!

Μέ ένταση ξεκινάει ο μήνας φίλοι μου εύχομαι, όμως καλή έκβαση σε ότι σας απασχολεί !!!