10-12/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Απ’το μεσημεράκι κι έπειτα, δεν είναι κι απ’ τις τυχερότερες θέσεις αυτή της Σελήνης στον Σκορπιό, αλλά ας κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε καλοκαιριάτικα! 

Επικρατεί μια ατμόσφαιρα …μιζέριας να πω? περιπλοκών? έντασης? που όσο κι αν προσπαθούμε να την εκλογικεύσουμε, αυτή καλά κρατεί και μας προβληματίζει! Θ’ανταπεξέλθουμε μόνο με μικρές αποδράσεις, που θα είναι σαν όαση μεσ’ την άνοστη πραγματικότητα! Οι ερωτευμένοι θα ψάξουν για κανένα καλό παραμύθι ή θα εξιδανικεύσουν καταστάσεις! Οι άλλοι…οι προσγειωμένοι -τρομάρα μας – θα προσπαθούν να βάλουν σε τάξη εκείνα τα οικονομικά. (χρέη, δάνεια, κληρονομικά, εφορία, επενδύσεις κλπ.).

Είναι και μερικοί, που έχουν το κουράγιο για ριζοσπαστικές κινήσεις και αλλαγές παρ’όλη την κούραση που φέρνει αυτή η θέση της Σελήνης. Όλοι όμως, θα κυριευτούμε λίγο-πολύ από πάθος, πείσμα, ένταση,  σε κάποιο τομέα της ζωής μας και δεν θα αποφύγουμε μερικές σπασμωδικές κινήσεις!

Ευτυχώς που είναι καλοκαιράκι και ο Λαός δεν αναβάλει τα μπάνια του…πάντα βρίσκει τρόπο να επιβιώνει !!! Έτσι, εύχομαι να περάσετε αυτό μυστήριο διήμερο, όμορφα, δυναμικά, με ψυχικό σθένος, όπως δίνει η Σελήνη στον Σκορπιό!!!