10-12/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αναζητώντας, αμφισβητώντας και επαναστατώντας αν χρειαστεί, κυνηγάμε τα ιδανικά μας αυτό το διήμερο, που η Σελήνη διασχίζει το παράδοξο τούτο ζώδιο του Υδροχόου.

Πολλές οι ελπίδες για πρόοδο, εκεί που στοχεύει ο κάθε ένας, χωρίς αποτέλεσμα όμως ακόμα. Τώρα είναι η ώρα της έρευνας. Φίλοι, ενώσεις, ομάδες, σύλλογοι, σωματεία θα παίξουν ρόλο στην αναζήτηση και μάλιστα αφιλοκερδώς! Βέβαια, παντού παραμονεύουν απάτες κι αυταπάτες, γιατί ο ανθρωπισμός και η ακεραιότητα που υποδεικνύει η Σελήνη στον Υδροχόο είναι σπάνια προσόντα, και οι παγίδες πολλές! 

Βαδίζουμε προσεκτικά λοιπόν, αν και Σελήνη-Ουρανός φέρνουν κάτι ανατροπές που ούτε οι Αστρολόγοι δεν μπορούν να προβλέψουν! Αν το φιλοσοφήσουμε λίγο (άλλη μια ιδιότητα του της Υδροχοϊκής Σελήνης) θα δούμε ότι όλες οι αλλαγές στη ζωή, έφεραν κάτι καλύτερο! Όλοι έχουμε την αίσθηση, ότι κάτι καινούργιο θα έρθει, αλλά δεν ξέρουμε πότε και από που! 

Αυτά είναι τα παράξενα καμώματα του Υδροχόου! Όσο κι αν νοιώθουμε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, μοναδικοί, ένα αόρατο νήμα μας ενώνει, που εγώ το λέω ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! Αυτό το διήμερο θα το διαπιστώσουμε!

Σας χαιρετώ φίλοι μου, με Υδροχοϊκή αγάπη –αφού έχω την Αφροδίτη μου εκεί-,  όλοι έχουμε κάτι εκεί …όλοι δεμένοι στο νήμα… –το φιλοσόφησα πάλι, είχα δεν είχα!

Καλό διήμερο, ραντεβού στο….μέλλον !!!