11-13/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Ανθρωπιστική-ανάγκη επανάστασης-αμφισβήτιση συντροφικότητητας.

Ενα καλό βήμα για τις αλλαγές που περιμένουμε, είναι η συνειδητοποίηση των λανθασμένων κινήσεων που έχουμε κάνει. Έτσι θα κυλήσει το διήμερο, με την Σελήνη στον Υδροχόο.

Με μια αίσθηση, ότι οι επαναστάσεις είναι το δεύτερο βήμα για την επίτευξη του σκοπού. Το πρώτο είναι το όραμα και ο σωστός προγραμματισμός. Όσοι λοιπόν κινήθηκαν με σωφροσύνη, όσο η Σελήνη ήταν στον Αιγόκερω, θ’αρχίσουν σιγά-σιγά να βλέπουν καθαρότερα την αιτία της επιτυχίας ή αποτυχίας των σκοπών τους. Σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά και προσωπικά, τώρα με την Σελήνη στον Υδροχόο θα οραματιστούμε τα ιδανικά μας, μέσα από μια άλλη οπτική.

Ανθρωπισμός-Ενότης-Φιλία θα φέρουν την πρόοδο και την ελευθερία στο μέλλον, μέσα από συλλογικές κινήσεις και συνεχείς αγώνες. Τα ανθρώπινα δικαιώματα κατακτώνται με αιτήματα και διάλογο…δεν επιβάλλονται!  Μοιάζουν λίγο ουτοπικές αυτές οι αντιλήψεις της Σελήνης του Υδροχόου, αλλά αυτά θα μας απασχολήσουν το διήμερο. Μετράμε απώλειες από βίαιες και καταστροφικές διεκδικήσεις και σε προσωπικό επίπεδο άπληστες και υλιστικές απαιτήσεις! Στα ερωτικά, μέσα από την μοναχικότητα θα επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες της συντροφικότητας ή της ανεξαρτησίας. Ένα μεταβατικό διάστημα ως το ποθητό αποτέλεσμα…

Έτσι ξεκινά η εβδομάδα και πριν τελειώσει θα έχουμε τις πρώτες ενδείξεις ότι όλα θα πάνε καλά! Φιλικά αισθήματα κι ευχές για ξεκούραστο και γιορτινό διήμερο!