11-13/6/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Μόνος ούτε στον Παράδεισο, πολλοί θα πουν αυτό το διήμερο, με την Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο της ομορφιάς και της γλυκύτητας!

Όλο το δυναμικό θα ξοδευτεί στο να γίνουμε αρεστοί, αποδεχτοί, από τους άλλους, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και με εκπτώσεις! Η τύχη, δεν θα είναι πάντα με το μέρος μας και θα υπάρξουν αρκετές απογοητεύσεις ειδικά σε όσους επιμένουν, μόνο και μόνο για να μην μείνουν μόνοι! Οι σχέσεις δεν ήταν ποτέ εύκολες, πόσο μάλλον τώρα, που η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης ) ελέγχεται από τον Κρόνο (τον πλανήτη των πρέπει, των ορίων και της σκοπιμότητας. Παράλληλα ο Άρης (Πλανήτης του Σέξ και της διεκδίκησης) θα δέχεται, επίσης περιορισμούς από τον Κρόνο, σε ότι φαίνεται επιπόλαιο.

Το ίδιο θα συμβαίνει και με τις οικονομικές διεκδικήσεις .Καλύτερη τύχη θα έχει, ότι είναι μελετημένο σοβαρά, με λογικό αντίκρυσμα!

Όπως βλέπετε η εβδομάδα μπήκε ζόρικα! Παρά τις καλοκαιρινές μας διαθέσεις ο καιρός είναι άστατος! Προσαρμοστείτε φίλοι μου,δυό μέρες είναι μόνο! Η Ομορφιά είναι παντού, αρκεί να την αναζητήσεις σ’αυτά που έχεις …όχι απαραίτητα σ’αυτά που θέλεις!