12-14/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Κάθε φορά που η Σελήνη περνά από το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού τους Ιχθείς, μας δίνει μια περίεργη χαώδη διάθεση!

Σαν να τελειώνει κάτι! Στην αρχή νοιώθουμε μια «αποσύνδεση» από την πραγματικότητα! Μην τρομάζετε καλέ…τρόπος του λέγειν! Στην καλύτερη περίπτωση, ονειροπολούμε περισσότερο, χαλαρώνουμε, και έχουμε μια τάση παθητικότητας και φυγής!

Αυτή την φορά, αγγίζοντας τον Ποσειδώνα και αντικρίζοντας απέναντι τον Άρη-Ήλιο, σχηματίζεται μια περίεργη πανσέληνος που θέλει προσοχή σε θέματα υγείας και ιδιαίτερα σε όσους έχουν να διεκπαιρεώσουν εργασίες που θέλουν καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση. Ο Πλούτωνας από την θέση πού είναι, χαρίζει πλεονεκτήματα σε όσους εστιάσουν την δύναμή τους στον σκοπό, που πρέπει απαραιτήτως να είναι Ιερός!

Ιερός με την έννοια, ότι δεν χωρούν εδώ απατεωνιές! Ο Αγώνας μπορεί να γίνει μυστικά, μόνο για την πραγμάτωση ενός ιδανικού!

Αυτό το διήμερο ευνοούνται τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα με την ανάλογη προσοχή, και ανάληψη ευθύνης. Όσο για …εμάς, καιρός για χαλάρωση ,με όποιο τρόπο ταιριάζει στον κάθε ένα!

Με την σελήνη στους Ιχθείς, αποδοτική απασχόληση θα είναι ο χορός, η ζωγραφική, η υποκριτική, η αγιογραφία.. Σας αφήνω ν’απολαύσετε ότι διαλέξετε! Μην το αμελήσετε…