13-15/2/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Μεταβλητικότητα και διαφοροποίηση χαρακτηρίζουν την Σελήνη αυτή των Διδύμων.

Όσες συναλλαγές έγιναν βιαστικά, παρορμητικά, χωρίς μελέτη, με επιθυμία κυριαρχίας και εξουσίας θα τύχουν ανατροπών! Όσες λογικές εξηγήσεις κι αν προσπαθήσουμε να δώσουμε αυτό το διήμερο, λύσεις δεν θα υπάρξουν. Αντίθετα θα ξοδευτούμε σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές με αποτέλεσμα εκνευρισμό, αναβολές και ακυρώσεις προγραμματισμένων εργασιών.

Το πάθημα μάθημα και πάμε πάρα κάτω, είναι το λιγότερο που περιμένουμε! Όσοι προνόησαν, θα ζήσουν έμμεσα τις αναποδιές από κοντινά, συγγενικά, και φιλικά πρόσωπα . Αυτοί που αγαπούν τις περιπέτειες θα ζήσουν απρόβλεπτες γνωριμίες, συναρπαστικές! Άλλοι θα σπάσουν σχέσεις που δεν είχαν γερά θεμέλια! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε μια και τα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς να προλαβαίνουμε να τα συνειδητοποιήσουμε!

Εύχομαι οι εμπειρίες να είναι σημεία αλλαγών που θα μας βγούν σε καλό! Δώστε τόπο στην οργή με κάτι δημιουργικό γιατί η υπομονή δεν ταιριάζει σ’αυτή την Σελήνη των Διδύμων! Βγείτε από τα συνηθισμένα και βαρετά με φιλαράκια, με διάβασμα και ότι επιτρέπει ο καιρός -γιατί κι αυτός βαρεμένος είναι-.

  Καλό διήμερο Φίλοι μου !