13-16/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Οι αναζητήσεις συνεχίζονται μέχρι σήμερα το μεσημεράκι, όσο η σελήνη είναι στον Υδροχόο.

Μετά το σκηνικό αλλάζει. Καθώς εισέρχεται στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει μερικές αναστατώσεις από απότομες και ιδιόρρυθμες αλλαγές σε σχέσεις.

Διαφοροποίηση κανόνων και όρων συνεργασίας. Μερικοί, θα υποστούμε ένα είδος ..προδοσίας σε κάποιο τομέα της ζωής μας, ερήμην μας ή από ευπιστία, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός. Γενικώς θα υπάρχει μια ασάφεια και μια υποκρισία, τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο!

 Τα χειρότερα θα προέρχονται από ειδήσεις που αφορούν παρασκήνιο σε Ιδρύματα ,Μοναστήρια,Φυλακές.  Η Αναζήτηση ρεαλιστικών λύσεων είναι το ζητούμενο αυτό το διήμερο, που μόνο οι ωριμότεροι θα το καταφέρουν! Ελπίζω το πνεύμα της εορτής των Χριστουγέννων να μην είναι μια επίδειξη ψεύτικων συναισθημάτων συμπόνιας και αγάπης!Ωστόσο, κι εμείς ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Το μήνυμα της Σελήνης από τους Ιχθείς, συμπίπτει με το πνεύμα των Χριστουγέννων. ΑΓΑΠΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ – ΕΛΠΙΔΑ, οτι μπορούμε, γιατί όλοι το θέλουμε,  – το ξέρω – στο να διακρίνουμε την αλήθεια δυσκολευόμαστε… εδώ λοιπόν οι ευχές μου!

Καλό διήμερο με… διάκριση !!!!!!