15-17/6/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Καί νάμαστε στον χαρωπό Τοξότη !!! Όσο η Σελήνη θα είναι εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία ν’απολαύσουμε τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Αισιοδοξία, ειλικρίνεια, ευθύτης, αποδοχή, μερικές από τις τάσεις που θα δώσουμε ή θα πάρουμε. Τα πήγαινε-έλα του διήμερου, θα μοιάζουν με περιοδείες σε άγνωστες περιοχές! Όμως, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον πληθωρικό Δία, ο ζήλος για επέκταση μπορεί να φέρει, περίεργες εμπειρίες!

Μ’αυτή την όψη δεν θα είμαστε σε θέση να προνοήσουμε και να κρατήσουμε μια επιφύλαξη! Έτσι, πολλοί άνθρωποι θα περιπλανηθούν άσκοπα, θα ξοδευτούν σε λόγια και σε ενέργεια, καθώς θα κυριαρχεί η διάθεση για υπερβολή! Με λίγη προσοχή,μπορεί ν’αποφύγουμε προσωπικές ατυχίες! Λέω προσωπικές, γιατί σε άλλο επίπεδο (πολιτικό-κοινωνικό), που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, συμβαίνουν κι άλλα.

Η όψη Σελήνης-Δία της υπερβολής, κινητοποιεί την όψη Άρη-Κρόνου-Πλούτωνα, που μπορεί να φέρει ανεξέλεγκτα επεισόδια! Μακάρι, να είναι μόνο σε διπλωματικό επίπεδο! Αλλιώς την ..βάψαμε! Σπάνε συμφωνίες, γίνονται παρεμβάσεις κινητοποιήσεις, επιθέσεις βίας! Ας ελπίσουμε να βοηθήσει ο καταλύτης Ποσειδώνας με ένα όραμα, να εκτονωθεί το κακό και να περάσουμε σ’ένα καλύτερο κι όμορφο κόσμο, αναβαθμισμένο…αναμορφωμένο με Σοφία !!! Τι να πώ! Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα είναι πιο ανάλαφρα!

Ας χαρούμε σαν παιδιά κι ας χάσουμε την ησυχία μας και την βολή μας! Το χουζούρι …τέλος! Ώρα για δουλειά-παιχνίδι με χαρά! Φίλοι μου καλό Σαβατοκύριακο !!!