17-19/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος
 Ενώ οι ”καταστάσεις” είναι απελπιστικά όμοιες, έχουμε την Σελήνη ν’αλλάζει κάθε δυο μέρες Ζώδιο και να επηρεάζει την διάθεσή μας τόσο, που να νομίζουμε ότι κάτι θ’αλλάξει! Συμβαίνει βέβαια κι αυτό καμιά φορά και όχι συμπτωματικά!

Σήμερα το μεσημεράκι, περνάει στο ανθρωπιστικό Ζώδιο του Υδροχόου, που συμβολίζει την φιλία, την ακεραιότητα, την ελευθερία, κάτι που θα αναζητήσουμε απεγνωσμένα αυτό το διήμερο! Ο βαθμός δυσκολίας έρχεται, από τις όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες. Ξεκινάει με αντίθεση Ερμή-Άρη, φέρνοντας διεκδικήσεις με λεκτικές συγκρούσεις (που ελπίζω εκεί να μείνουν). 

Μέχρι την Παρασκευή θα μας απασχολούν τα…του οίκου μας και τα…του κράτους μας, γι αυτό η ανάγκη να είμαστε με ομοϊδεάτες φίλους, όχι πολύ κολλητούς, είναι επιτακτική! Μέσα σε ομάδες, συλλόγους και ενώσεις, που αναζητούν την πρόοδο, η φωνή γίνεται πιο δυνατή και η παρέα πιο εποικοδομητική! Βγείτε λοιπόν φίλοι μου, προς αναζήτηση παρέας, που να βασίζετε στην ελευθερία,χωρίς πολλές δεσμεύσεις γιατί αρκετά τα οικογενειακά και πολιτικά βάρη!

Με μέτρο όμως…μην μπλέξουμε με τίποτα ‘παιδιά των λουλουδιών’…χι χι χι !(που το θυμήθηκα τώρα αυτό?). Μετά την ..γεροντίλα της Σελήνης του Αιγόκερου ο..παλιμπαιδισμός της Σελήνης του Υδροχόου είναι αναμενόμενος !!!!

Φίλοι μου καλό διήμερο με ..ρέγουλα !!!