17-20/6/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αυτό ήταν παιδιά !!! Το τριήμερο τελείωσε με βροχές και καταιγίδες και μ’ένα πικρό παράπονο ότι τίποτα δεν άλλαξε! Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, γιατί με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλά καθήκοντα, που δεν είναι ευχάριστα για όλα τα Ζώδια!

Εγώ τουλάχιστον, σαν Κριάρι, θα προτιμούσα κάτι πιο ζωηρό,ωστόσο αν διαλέξουμε ν’ασχοληθούμε με την διεκπεραίωση των εργασιών, που έχουν να κάνουν με την υλική μας βάση, την καριέρα, και την κοινωνική μας επιφάνεια , τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αυτή η Σελήνη, θα μας δώσει όση ευσυνειδησία χρειάζεται για ν’ανταπεξέλθουμε . Εντάξει …μερικοί θα το κάνουν με κρύα καρδιά, αλλά θα ανταμειφθούν αν επιμείνουν!

Ανασκουμπωθείτε, αλλά μόνο για ότι θα βελτιώσει την κοινωνική σας θέση και την εικόνα που φαίνεται προς τα έξω! Και μην ακούσω εκείνο το κλασικό(δεν δίνω δεκάρα)γιατί θα είναι ψέμα! Όλοι έχουμε ένα μεράκι να γίνουμε ”κάποιοι” ακόμα κι αν δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Σ’αυτή την περίπτωση η Σελήνη θα φέρει ανησυχίες τέτοιες, που θα κινητοποιήσουν προς αυτή την κατεύθυνση..

Βαρετή και κουραστική εβδομάδα μπήκε κι αλίμονο στα Ζώδια που τα θέλουν όλα έτοιμα! Δουλειά…δουλειά πολύ δουλειά !!! Καλή δύναμη φιλαράκια μου!!!