18-21/8/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Από νωρίς το βράδυ της Κυριακής, αρχίζουμε να μαζεύουμε τα φτερά μας! Καιρός τώρα να ξεκινήσουμε δουλειές ρουτίνας, όπως προστάζει ο Άρης από την λεπτολόγο Παρθένο και δεν συμφωνεί καθόλου η ανυπόμονη Σελήνη από τον Κριό!

Με καταπίεση και νευράκια θα ξεκινήσει η εβδομάδα, απαιτώντας με τόλμη κι ενθουσιασμό τις διάφορες ”διεκδικήσεις”, αλλά και άμεσα με εγωισμό και ωμότητα μερικές φορές! Ειδικά σε θέματα που χρειάζεται συνεργασία, η Σελήνη αυτή δεν τα καταφέρνει καλά.

Έτσι, θα έχουμε αρκετές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό κι εργασιακό επίπεδο.Τα αισθήματα θα είναι έντονα στην εκδήλωσή τους, τόσο, που μπορεί να δώσουν ενοχλήσεις και στην υγεία. Θ’ακουστούν πάλι …μεγάλα λόγια για επενδύσεις, σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο, που δεν μπορούν ακόμα να εφαρμοστούν. Σ’αυτή την φάση, χρειάζεται οργάνωση και όχι απερίσκεπτες κινήσεις!

Οπλιζόμαστε λοιπόν και περιμένουμε καλύτερες συνθήκες! Φίλοι μου, (μεταξύ αστείου και σοβαρού)…το καλοκαίρι με την …χαλάρα και τ’αστεία του τελειώνει! Σοβαρευτείτε να πάει καλά η εβδομάδα !!!