19-21/1/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Το μόνο που ευνοείται αυτό το διήμερο είναι το ερωτικό αλλά κι αυτό σε μια μορφή που δεν αρέσει στην πλειοψηφία!

Ερωτικές φιλίες και σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις, κάτι που καλό ακούγεται, στην πράξη όμως έχει τις δυσκολίες του. Δουλεύει καλά στο παρασκήνιο, στην πραγματικότητα όμως παίζονται παιχνίδια, που όταν φανερωθούν δείχνουν τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που ήταν καλά κρυμμένα πίσω!

Εν τω μεταξύ, οι διασπάσεις συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, ιδίως στα πολιτικά που μας επηρεάζουν άμεσα. Όλοι αγωνίζονται με …ιδανικές λέξεις χωρίς αντίκρισμα. Τώρα που η Σελήνη είναι στον Καρκίνο, με γίγαντες πλανήτες σε αντίθεση, (επιτρέψτε μου να την ζωγραφίσω με δικό μου τρόπο), μοιάζει με ζητιάνα γυναίκα που εκλιπαρεί για τα δικαιώματά της! Κερδίζονται αγώνες έτσι? Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας!

Στις 21/1 που γίνεται και η έκλειψη της κορυφώνεται αυτή η κατάσταση με ίντριγκες, μυστικές κινήσεις και τρικλοποδιές! Εδώ είμαστε και θα παρακολουθούμε μαζί τα γεγονότα ,σιγά-σιγά, μέχρι να γίνει καμιά αλλαγή της προκοπής με τον Ουρανό στον Ταύρο, από Μάρτιο κι έπειτα!

Διαφυλάξτε τον ψυχισμό σας με όποιον τρόπο μπορείτε! Ευνοείται η φιλία, η ερωτική φιλία, τα ταξίδια, οι σπουδές και η υψηλότερη φιλοσοφία των πραγμάτων!

Καλό Σαββάτο-Κύριακο!