19-21/2/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Δεν φθάνει που έχουμε Πανσέληνο.. μπαίνει και η Σελήνη στην Παρθένο!

Μουρμούρα και γκρίνια αλλά και διεκπεραίωση εργασιών, φίλοι μου! Το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα και με κυρίαρχο την λογική, πάρτε φόρα να ολοκληρώσετε όποια δουλειά έχει μείνει πίσω! Κλείστε ραντεβού με γιατρούς, τράπεζες, δικηγόρους, ταξιδιωτικά γραφεία, ψάξτε δουλειά… όλα καλά θα πάνε… αργότερα όμως χα χα χα!

Τώρα βάλτε τις σωστές βάσεις. Αυτό το διήμερο δεν βοηθάει η αισιοδοξία... εκείνο που χρειάζεται είναι ο υπολογισμός, η εκτίμηση και η κατανομή υπηρεσιών σε ότι είναι χρήσιμο και σε ότι μπορεί να εφαρμοστεί. Και παρακαλώ δώστε βάση στις λεπτομέρειες!  Ε..ναι κάντε και επιδιορθώσεις! Δώστε καμιά συμβουλή και σε κείνους που δεν τα καταφέρνουν με την τελειότητα!

Αυτά είναι τα αιτήματα της Παρθένου που χρωματίζουν την Σελήνη του διημέρου κι αλίμονο σ΄όποιον δεν ακολουθήσει τους ρυθμούς της!

Πρακτικά και όμορφα… πάμε δυναμικά και μην μου ανησυχείτε, όλοι κρύβουμε μια τακτική Παρθένο μέσα μας! Α..ξέχασα.. και σεμνά ε? δεν θέλω ύφος του ξερόλα! Ειδικά όταν η Σελήνη αντικρίσει τον Ποσειδώνα μην φάτε το παραμύθι ”έχει ο Θεός”… έχει..αλλά να δίνει κιόλας!

Καλή σας μέρα !