2-4/10/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Ένας αέρας αισιοδοξίας και ενθουσιασμού θα επικρατήσει-σαν διάλειμμα-ανάμεσα σε δυο κλειστές Σελήνες του Σκορπιού-Αιγόκερου. Ένα καλό διάστημα να φροντίσουμε την υγεία μας,να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας,τώρα που είναι καλοπροαίρετοι, προοδευτικοί,ανοιχτοί σε μεγάλες ιδέες!

Η Σελήνη στον Τοξότη, δίνει ευθύτητα, ζήλο, και μια τάση για επέκταση που δεν γνωρίζει εμπόδια! Αυτό είναι καλό για τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τα ταξίδια, όμως στο επικοινωνιακό επίπεδο και με μερικές δύσκολες όψεις πλανητών μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες!

Ατυχήματα από απροσεξία, κόντρες από διαφορετικές απόψεις σε ιδρύματα (υπουργεία-νοσοκομεία- μοναστήρια-φυλακές). Τεταμένες σχέσεις με αλλοδαπούς! Εκπατρισμός! Καλό είναι να κρατάμε μια επιφύλαξη στις 3/10 που η Σελήνη-Δίας κόντρα με Ποσειδώνα δίνει υπερβολικό συναίσθημα σε βάρος της λογικής! Ας γίνουμε λίγο καχύποπτοι προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας, περνάει στο “μυστήριο” Ζώδιο του Σκορπιού!

Προλαβαίνουμε όμως, να χαρούμε με τους φίλους μας σε συναντήσεις αστραπή !!! να φιλοσοφήσουμε βρε αδελφέ,ανάμεσα στα πρέπει και δεν πρέπει, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με ταξιδιάρικα όνειρα, αισιοδοξία, ευθυμία και καλοσύνη …

Φίλοι μου, πόσο πολύ το εύχομαι…μέσα από την καρδιά μου…