2-4/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, είναι το πιο δύσκολο και δραματικό κομμάτι, που μπορεί να συμβεί αυτό το διήμερο με την Σελήνη στον Καρκίνο.

Με την Έκλειψη να διογκώνει την δύσκολη όψη του Άρη-Ερμή με τον Ουρανό (για όσους καταλαβαίνουν το Αστρολογικό φαινόμενο), που σημαίνει γκρίνια και μουρμούρα από αυτούς που θέλουν να συντηρήσουν τα κεκτημένα και πυρ-μανία και μπαρούτι από τους νέους διεκδικητές ! Κύριο(λεκτικός) πόλεμος !

Ευτυχώς, είμαστε υποψιασμένοι και δεν επηρεαζόμαστε τόσο… άλλωστε έχουμε κι εμείς τα δικά μας… τα του οίκου μας…  τα οικογενειακά μας… τις διαφορές μας με τους οικείους μας ή τους συντρόφους μας, τα παιδιά, τους ερωτικούς μας δεσμούς και με όποιον μας μπαίνει στην μύτη !!! Ας μην αναφερθώ σε κείνα τα έρημα οικονομικά μας, που πάσχουν και δεν ξέρω ποιος από όσους υπόσχονται θα τα βελτιώσει!

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, πολλοί από μας, θα ζήσουν αλλαγές σ’αυτό τον τομέα που δεν το περίμεναν, με την μορφή ”ατυχίας” αλλά στην ουσία, αυτό θα φέρει το ”κάτι άλλο” που μπορεί να είναι καλύτερο! Η Σελήνη στον Καρκίνο θα δώσει σε μερικούς την ευκαιρία, να δοκιμαστούν επαγγελματικά σε καινούργιους τομείς, όπως η θάλασσα, η μαγειρική, η ηθοποιία, η έρευνα, ότι έχει σχέση με διατήρηση, συντήρηση και παρελθόν.

Θα μου πείς σε δυό μέρες θα γίνει αυτό ? Δεν ξέρεις… όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος ! Χαρακτηριστικό του Ουρανού το απρόοπτο! Αν συμβεί αυτό, εύχομαι ν’ ανταποκριθείτε θετικά και να περάσετε όμορφα !!!