2-5/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Τυχεροί αυτό το διήμερο όσοι έχουν φίλους. Οι υπόλοιποι αναζητήστε τους! 

Από απόψε κιόλας, με την Σελήνη στον Υδροχόο, η ανάγκη μας για φιλία και παρέα χωρίς δεσμεύσεις, ανάλαφρη και τρυφερή, θα είναι το ζητούμενο. Φλέρτ ναι! Διασκέδαση ναι! Ένα διάλειμμα από κουραστικές και καταπιεστικές σχέσεις που θα μας ανανεώσει! Κάτι σαν ανασυγκρότηση για μελλοντικές καλύτερες συνθήκες! Αμφισβητούμε, αναζητούμε ασυνήθιστα πεδία δράσης, ερευνούμε καινούριους δρόμους, όχι μόνο στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά.

 Ίσως να είναι μόνο στο μυαλό μας, αλλά είναι κι αυτό ένα στάδιο για να πάμε πάρα-πέρα! Εφευρέσεις κι ανακαλύψεις θα ακουστούν και όλοι θα μιλούν για ένα καλύτερο μέλλον…άσχετα πόσα από αυτά θα μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα!

Απ την μια, σχηματίζονται ομάδες, εταιρίες, σύλλογοι κι από την άλλη αμφισβητίες κι επαναστάτες…..Εμείς… μερικοί τέλος πάντων… τον χαβά μας! (για τους ρομαντικούς λέω) Περιμένετε παιδιά, το διήμερο δεν είναι κατάλληλο! Τώρα αναζητούμε το …ανέφικτο, και είμαστε στο ανικανοποίητο …καταλάβατε? Οχι?  Γιαυτό σας λέω..κι επιμένω…φιλαράκια και πάσης Ελλάδος να πούμε!

Ας ξεσκάσουμε λίγο ..και βλέπουμε!  ‘Αλλωστε το Παρόν μετράει! Αν το Παρόν είναι καλό μπορεί να είναι και το Μέλλον!

ΝΟΤΑ!!!