20-22/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αυτό το διήμερο θέλουμε πολύ να βγούμε να διασκεδάσουμε να χαρούμε με γνωστούς και φίλους αλλά…υπάρχει ένα “αλλά” που πρέπει να προσέξουμε!

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, σε όλες τις σχέσεις, με το άλλο φύλο και ιδιαίτερα με αδέλφια, ξαδέλφια, φίλους, γείτονες. Σε κοινωνικό επίπεδο με.. γείτονες χώρες -αυτό όμως είναι άλλο θέμα- .Εμείς θα σταθούμε στις διαπροσωπικές σχέσεις, που φορτίζονται επιπλέον με την Πανσέληνο που θα γίνει στις 22/12 στο Καρκίνο-Αιγόκερο, μια θέση που δίνει έμφαση στα προβλήματα μέσα στην οικογένεια-Πατρίδα, επηρεάζοντας το ένα το άλλο, ελπίζω όχι σοβαρά.

 Θα έχουν την μορφή της υπερβολής και η αντιμετώπιση με τις γνωστές μεθόδους δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Εκεί θα δίνονται οι μάχες! Λογική και συναίσθημα δεν έχουν σημείο συνάντησης! Έτσι οι Άνθρωποι γίνονται υπερβολικοί, αντισυμβατικοί δεν δέχονται υποδείξεις και αλλάζουν με ευκολία γνώμες και συμπεριφορές που είχαν στο παρελθόν.

Ας χαθεί η ένταση και το στρές στις προετοιμασίες των εορτών, μελετήστε καλύτερα θέματα σπουδών και προγραμματισμένων ταξιδιών και αφήστε την διαφορετικότητα να υπάρχει στην ζωή μας ! Δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις σε όλα! 

Καλές γιορτές να έχουμε με Αγάπη και μόνο… Καλό σας βράδυ φίλοι μου!