21-23/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (Πανσέληνος)

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Με την επιλογή του ”Εγώ” θα αναγκαστείς να εξερευνήσεις τις σκληρές αλήθειες που κρύβεις μέσα σου!

Αν διαλέξεις το ”Εμείς” θα πρέπει να αντέξεις την απόλυτη ανυπαρξία του ”Εγώ” και να συμβιβαστείς μ’αυτό! Ίδιος βαθμός δυσκολίας! Η Σελήνη στον Ζυγό και η Πανσέληνος ταυτόχρονα, θα κάνουν αυτό το δίλημμα τόσο φανερό, που δεν θα ξέρεις για πιο λόγο νιώθεις τόσο μπερδεμένος! Κι όμως φίλοι μου, δεν θα είναι παρά μόνο ένα διάστημα …ώσπου να πάρουμε μια απόφαση!

Εκείνο που θα το κάνει να φαίνεται τόσο, τραγικά, δύσκολο, είναι ότι πρέπει να πάρουμε μια απόφαση μόνοι μας! Ο κάθε ένας, σε διαφορετικό τομέα, με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικό λόγο! Ότι κι αν διαλέξουμε, αυτόματα, θα βρούμε και την ανάλογη δύναμη, να το υποστηρίξουμε! Μερικοί θα το καταφέρουν, άλλοι θα το αναβάλουν, και κάποιοι θα το αφήσουν στην τύχη! Σημασία έχει ότι κάτι θα γίνει, που θα μας βγάλει απ’την ρουτίνα και θ’αλλάξει τα δεδομένα μας! Καμιά φορά πρόκειται για συγκρούσεις που βασανίζουν απλώς, το μυαλό μας!

Φτάνει, όμως γι απόψε, νομίζω ότι με επηρέασε βαθιά η Πανσέληνος! Πάω να χαιρετήσω ακόμα μια φορά το φεγγαράκι, από το μπαλκόνι, που σαν φαινόμενο, είναι συναρπαστικό! Καλό ξημέρωμα σε όσους είναι ακόμα ξύπνιοι!