21-23/8/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αυτό το διήμερο,τα θέματα που θα μας απασχολήσουν, έχουν να κάνουν με τα υλικά αγαθά, την φυσική άμυνα, την οικονομική και συναισθηματική διαχείρισή τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα ούτε θα παρθούν τώρα αποφάσεις,γιατί οι όψεις που κάνει η Σελήνη δείχνουν πιο πολύ τις επιθυμίες μας, την ανάγκη υλικής δημιουργίας και υλοποίησης ιδεών! Σ’αυτό το σημείο δε, η όψη Ερμή-Δία, μπορεί να δώσει υπερβολές σε θεωρητικό επίπεδο, έτσι μελλοντικά θα υλοποιηθούν μόνο σχέδια με σοβαρό υπόβαθρο, που θα εξυπηρετούν της πραγματικές μας ανάγκες!

Θα το έλεγα λίγο κουραστικό αυτό το διάστημα, αλλά απαραίτητο για να μπουν ρεαλιστικές βάσεις στα θέματά μας. Ερωτικά, οι ενδιαφερόμενοι ας περιοριστούν στο φλέρτ, γιατί τα κίνητρα του διημέρου είναι το οικονομικό όφελος και οι αλληλοεξυπηρετήσεις!!! Πολλά λόγια (πολλή λαδιά και τηγανίτα τίποτα) ! Όμως ΤΟ ΦΛEΡΤ είναι πάντα ωραίο, καλοκαιράκι ακόμα…χαρείτε το!

Ότι κι αν συμβαίνει αυτή Σελήνη μας χαρίζει οργανική υγεία και ευεξία ώστε να διαχειριστούμε τα κοινωνικά, οικονομικά και συναισθηματικά μας θέματα με ρεαλισμό! Εύχομαι να τελειώσει καλά η εβδομάδα !!!