22-24/12 2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Σε οικογενειακό περιβάλλον μας βρίσκει αυτή η Σελήνη να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Τρέχουμε και δεν φθάνουμε. Οι ετοιμασίες για τις γιορτές μπορεί να είναι ευχάριστες, έχουν όμως και τους μπελάδες τους! Αστρολογικά μιλώντας, ο Κρόνος απαιτεί προσγείωση, εκεί που ο Ποσειδώνας έχει επενδύσει σε όνειρα.. έτσι πολλά άτομα θα χρειαστεί να τροποποιήσουν τα σχέδιά τους !

Μικρό το κακό..απλά φέρνει ένα κύμα ασυνεννοησίας στο περιβάλλον! Βλέπετε είμαστε και στα απόνερα της χθεσινής πανσελήνου! Λίγο περισσότερο προσοχή λοιπόν με τα παιδιά σας ή με τους γονείς (όσοι έχουν) μην εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας! Επειδή όλα αυτά παίζουν σε συναισθηματικό επίπεδο είναι δύσκολο να προσδιοριστούν. Χαρείτε συγκρατημένα και μην τσιγκουνευτείτε την Αγάπη, καθώς μόνο αυτή καθορίζει αν αξίζει ,πόσο και που πρέπει να δοθεί!

Εύχομαι να απολαύσετε την..Τάση αυτής της Σελήνης για ..ασφάλεια και ο κάθε ένας να φροντίσει για την κάλυψή της! Καλό διήμερο, καλά Χριστούγεννα να ζήσουμε όλοι το καινούριο που συμβολίζει η γέννηση του Χριστού και να αποχαιρετήσουμε το παλιό με σεβασμό για τις εμπειρίες που μας έδωσε !!!!