22-24/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Δεν ξέρω τι χάσατε ή τι κερδίσατε, αλλά Σελήνη στον Κριό μιλάει για μια καινούρια μέρα!

Λίγο νευρική αυτή η θέση. Θα μας βάλει σ’ένα αγώνα ”πρωτιάς”αρκετά κουραστικό γιατί οι κινήσεις θα είναι παρορμητικές, βιαστικές και χωρίς άμεσο αποτέλεσμα. Θα υπάρχει ενθουσιασμός και ορμή αλλά εδώ ακριβώς χρειάζεται η προσοχή.

Το θέμα μας? Οι διαπροσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα οι συντροφικές. Η διάθεσή μας? Να έχουμε το πάνω χέρι και με το έτσι θέλω! Το ξέρουμε ότι αυτό δεν περνάει πάντα. Στην πραγματικότητα δεν περνάει ποτέ…έτσι! Αυτό το διήμερο όμως, οι απαιτήσεις και ο εγωισμός κυριαρχούν! Οι διεκδικήσεις …ωμές και επιθετικές φέρνουν αντιπαραθέσεις και μάχες! Το μέτρο θα χαθεί από μερικούς και δυστυχώς δεν είναι η θέση μου να δίνω συμβουλές. Περιγράφω, μόνο, την διάθεση που δίνει η Σελήνη σε κάθε ζώδιο.

Είναι προσωπικό θέμα…άντε και Ζωδίου, πως θα την κατευθύνει ο κάθε ένας. Επειδή η Σελήνη κάνει καλή όψη με τον Άρη από τον Λέοντα, μια καλή ιδέα είναι να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό, τις δημιουργικές Τέχνες, με παιχνίδια για την ευχαρίστηση του νου και της καρδιάς, (με προσοχή στον τζόγο,γενικά), να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας!

Εγώ…(η αγαπημένη μου λέξη σαν Κριός) σας εύχομαι ένα δημιουργικό, χαρούμενο και ερωτικό διήμερο!!!