22-24/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Βρέ τι πάθαμε Κυριακάτικα! Πάνω που είμαστε στο τσακίρ κέφι με την Σελήνη στους Διδύμους, ξυπνήσαμε πρωί-πρωί με την Σελήνη στον παραπονιάρη (να μην πω..γκρινιάρη) Καρκίνο, που λοξά-λοξά, σαν τον κάβουρα, μας πέρασε σε μια εσωστρέφεια και μια σκασίλα να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας, με τα οικογενειακά μας τα κληρονομικά και περιουσιακά μας!

Ευτυχώς που είναι μια καλή θέση αυτή για την Σελήνη και η αναστάτωση που θα φέρει η συνάντησή της με τον Ουρανό, το μεσημεράκι της Κυριακής, μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα! Σίγουρα όμως, θα ξυπνήσει ευαισθησίες, αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Θα μας κάνει πιο συναισθηματικούς και εύθικτους.

Μπορεί να δοθούν λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν, σχετικά με την υγεία, ακίνητη περιουσία, κατοικία, καταστήματα. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω-θυμίσω, ότι δεν είναι οι πλανήτες υπεύθυνοι αλλά η διαχείριση από εμάς, των ιδιοτήτων που συμβολίζουν !!!

Αστρολογία είναι αυτή, να μην παρεξηγηθούμε από μερικούς-μερικούς!!!

Ευσυγκίνητοι λοιπόν και παρορμητικοί αυτό το διήμερο έχουμε ανάγκη από ηρεμία και ησυχία στον ιδιωτικό μας χώρο ή έξω στην φύση, με τους ..πολύ δικούς μας ανθρώπους ,να νοιώσουμε προστατευμένοι από την σκληρότητα που υπάρχει εκεί έξω … θα περάσει φίλοι μου…μια υπερευαισθησία είναι ..θα περάσει !!!