23-25/11/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Πανσέληνος και ακόμα Ερμής ..ανάδρομος!

Παρά το τριπλό φαινόμενο, τίποτα δε φαίνεται να εμποδίζει την τάση που δίνει η Σελήνη στους Διδύμους για επικοινωνία, συναλλαγή και μετακινήσεις! Κοντινά και μακρινά ταξίδια, επαφές με συγγενείς, γείτονες και ανθρώπους από το εξωτερικό, ενασχόληση με σπόρ και πρωταθλητισμό στο ..προσκήνιο!

Απλά η Πανσέληνος και οι αναποδιές του Ερμή τα κάνουν πιο έντονα! Πολλά τα ενδιαφέροντα αλλά χαμηλή η ενέργεια για διεκδικήσεις. Οι δυσκολίες έρχονται από το Πολιτικό-κοινωνικό περιβάλλον, με την μορφή περιορισμών και ορίων με υποσχέσεις αμφίβολες, που προκαλούν σύγχυση. Αυτό το διήμερο θα υπάρχει μια ποικιλία στην πληροφόρηση, που όμως θα παραμείνει ουδέτερη. Θα μοιάζει με ..τέχνασμα γιατί η Σελήνη δεν είναι αποτελεσματική στους Διδύμους, με όλους αυτούς τους δυνατούς πλανήτες που την κοντράρουν. Αργότερα όλα θα πάρουν μορφή, τώρα όμως είναι σ’ένα ατέλειωτο πήγαινε-έλα!

 Εμείς, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε την τάση της Σελήνης για επικοινωνία και το κάθε Ζώδιο, με τον δικό του τρόπο, να μην αμελήσει τις σχέσεις του, έστω και για λόγους που φαίνονται ασήμαντοι, αλλά θα δώσουν καρπούς μετά.

Βγείτε απ’το καβούκι σας και όλα θα πάνε καλά!!