23-25/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Άνοιξη λοιπόν ! Και νάμαστε με την Σελήνη στον Σκορπιό, να παλεύουμε με τις  ανασφάλειες και τις φοβίες μας, τις κρυφές επιθυμίες μας, τις ερωτικές λαχτάρες μας, και όλα εκείνα τα κρυμμένα κι εξιδανικευμένα συναισθήματα, που έχουν μαζευτεί μέσα μας όλο τον χειμώνα!

Έννοια σας και τώρα που κοντεύει ο Ερμής να ορθοδρομήσει (το πολύ μέχρι τις 2/4 ) όλα, θα πάνε στην θέση τους! Οι βλακείες, τα λάθη και χαζομάρες, θα πληρωθούν! Αλλά και οι καλές πράξεις θα ανταμειφθούν! (Τι στο καλό…ποιήτρια έγινα?). Λοιπόν, αυτό το ΣΚ, λόγω Ερμή-Ποσειδώνα επιτρέπονται όλα τα όνειρα, ακόμα κι αυτά που φαίνονται απραγματοποίητα! Από Δευτέρα …βλέπουμε χα! Θα μας τα χαλάσει λίγο η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, που κάποιος θα θέλει, κι ο άλλος δεν θα δίνει (σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο) αλλά τι να κάνουμε, υπάρχουν κι αυτά!

Οι απαιτητικοί χαμηλώστε τους τόνους! Και ειδικά στις ερωτικές διεκδικήσεις! Η αδρεναλίνη στα …ύψη βέβαια …αλλά …να αυτό το αλλά προσέξτε , γιατί ο Ποσειδώνας θα σας το βγάλει ξινό όταν ξυπνήσετε! Ακούτε τον Κρόνο…είναι αυτή η αντιπαθητική φωνή που φωνάζει…Προσοχή προσγειωνόμαστε!!!!

😍 Ένα όμορφο ανοιξιάτικο, Σαββατοκύριακο εύχομαι !!!!