23-26/5/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε μέχρι το βραδάκι που περνάει η Σελήνη στον Υδροχόο, γιατί το διήμερο που ακολουθεί είναι φορτωμένο με υπερένταση!

Ξεκινά με πολλά σούρτα-φέρτα και μπλά-μπλά! Διαπραγματεύσεις με λεκτικές κόντρες και χειριστικές μεθόδους. Όπως με τις Εκλογές, έτσι και στα προσωπικά, ο ένας θα προσπαθεί να πείσει τον άλλον και όλα θα παίζονται σ’ένα θεωρητικό επίπεδο εξαντλητικά κουραστικό!

Οι ουσιαστικές αλλαγές, ξεκινούν δειλά-δειλά με τον Ουρανό στο Ταύρο και αφορούν τα Χρηματοοικονομικά, αλλά όσο ο Κρόνος συνεργάζεται με το Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυτό δεν θα είναι ακόμα φανερό στον κόσμο, μέχρι το 2020!

Αυτό το διήμερο, οι εντυπώσεις θα μπερδεύουν και θα κάνουν το κλίμα ασαφές με δυσδιάκριτο αποτέλεσμα! Είναι όμως κι αυτό ένα μέρος της εξέλιξης! Εμείς μπορούμε να χαρούμε σε όλες τις συνθήκες και ειδικά αν τις γνωρίζουμε!

Με την Σελήνη στον Υδροχόο θα δούμε τους φίλους μας μέσα από συλλόγους, σωματεία ή θα αναζητήσουμε τους ομοϊδεάτες μας και μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τα καυγαδάκια θ’ανάψουν τα…αίματα που λέει κι ο Λαό!

Βούρρρρ… λοιπόν φίλοι μου, μια και δεν υπάρχει …νικητής και ηττημένος!!!