25-27/11/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Ιστορία, Φιλοπατρία, Παραδόσεις, Ρίζες, Οικογένεια.

Μερικά από τα θέματα μέσα από τα οποία θα προβληματιστούμε όλοι. Για μερικούς θα είναι πραγματικός πονοκέφαλος!  Δύσκολη η συνειδητότητα για όσους ψάχνουν καινούργιους τρόπους ανάπτυξης. Γνωρίζουμε ότι για να έρθει το καινούργιο πρέπει ν’αφήσουμε το παλιό. Να βγούμε από την παθητικότητα και το βόλεμα που μας κρατάει η συναισθηματική ανασφάλεια.. Ή να βρούμε τρόπους γεφύρωσης του παλιού με το καινούργιο.

Ο κάθε ένας έχει να εκτιμήσει διαφορετικές ανάγκες που αφορούν την οικογένειά του, την Πατρίδα του, ή ένα επάγγελμα. Μέσα από την απομόνωση να βρεί ένα τρόπο να βγάλει ‘έξω‘ αυτά που είναι κρυμμένα μέσα του για να μην νιώθει μόνος και αποξενωμένος!  Ν’απλώσει σε όλους την τρυφερότητα που δίνει μόνο στους οικείους του, ή όσους θεωρεί οικείους, έτσι ώστε να μην γίνεται κυκλοθυμικός και ιδιότροπος!

Η προσκόλληση στο παρελθόν δεν βοηθάει την εξέλιξη που έχουμε ανάγκη. Έτσι αυτό το διήμερο ας το εκμεταλλευτούμε ώστε μέσα από τις αναμνήσεις της της παιδικής, αγνής ηλικίας να γίνουμε σοφοί..ενήλικες!

Ελπίζω να μην κούρασα με την ..συμβουλευτική! Σαν άνθρωπος κι εγώ, πάω να ψάξω τρόπους προσαρμογής, μέσα από την έρευνα και την θεωρία, που είναι πιό ασφαλείς τρόποι! χα χα χα ..! Σε εσάς αφήνω τα δυσκολότερα …τις πράξεις …!