25-27/8/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Η σημερινή θέση της Σελήνης στο Καρκίνο με τις όψεις της, είναι φοβερά κουραστική για μερικούς, βαρετή για άλλους, και παραδόξως, αρκετά ζωηρούλα και παιχνιδιάρα, για όσους είναι νέοι κι ανέμελοι ακόμα!

Πρωταγωνιστές ως συνήθως οι…σχέσεις! Ακολουθούν τα…οικογενειακά με τα οικονομικά προβλήματά τους (κληρονομικά, έξοδα συγκατοίκησης κλπ) και θέματα υγείας σε επίπεδο πρόληψης και υγιεινής πιο πολύ. Συγκεκριμένα από το βράδυ της Κυριακής, αρχίζουν διαμάχες τύπου ”εγώ τα’δωσα ‘ολα, εσύ τι ? ” και μια συναισθηματική τσιγκουνιά να ρέει στην ατμόσφαιρα! Την άλλη μέρα να σπάνε σχέσεις (για το καλό μας), να πέφτουν καλοστημένες γέφυρες, να γίνονται προσπάθειες να επουλωθούν τυχόν τραύματα και το διήμερο να τραβάει κάπως έτσι..ανηφορικά !!!

Μερικοί θα κλειστούν στον εαυτό τους ή στο σπίτι αναπολώντας το παρελθόν και άλλοι θα βγουν για καινούριες εμπειρίες! Όλοι όμως πρέπει να προσέξουμε (στο δούνε και λαβείν) τις χειριστικές συμπεριφορές γιατί πολλοί θα εκμεταλλευτούν τους αδύναμους!

Φίλοι μου, δεν ξέρω σε πια πλευρά είστε, όμως πρέπει να προσέχουμε εμείς οι ενήλικες τουλάχιστον …γιατί οι νεότεροι …αχ αυτοί οι νεότεροι.. οι ανέμελοι… ας κάνουν τα λάθη τους αρκεί να μαθαίνουν από αυτά !!

Για όλους εύχομαι μια καλή και δημιουργική εβδομάδα !