26-28/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Μετά από ένα ρομαντικό και χαλαρό διήμερο, περνάει η Σελήνη στο πρακτικό Ζώδιο της Παρθένου και μας αναγκάζει να προσγειωθούμε, ο κάθε ένας στα καθήκοντά του, σε θέματα εργασίας αλλά και υγείας!

Η διάθεση αλλάζει και η καθημερινότητα επίσης. Δεν χωρούν εδώ αναβολές, οι δουλειές πρέπει να γίνουν άψογα, να εξυπηρετούν ένα σκοπό, και το αποτέλεσμα να είναι ωφέλιμο και χρήσιμο, γιατί αλλιώς γεμίζουμε ανασφάλειες και ..χάλια τα νεύρα μας!

Μη σας φαίνεται υπερβολικό! Το αγαπημένο όργανο της Παρθένου, που αποσυντονίζεται μετά το νου, είναι το…έντερο! (στριμμένο άντερο που λέει κι ο Λαός)! Ε ναι ,αυτό συμβαίνει όταν τα θέλεις όλα υστερικά τέλεια! Το επικοινωνιακό με Ερμή-Πλούτωνα, δίνει ύπουλες- χειριστικές συμπεριφορές, από την θετική πλευρά όμως είναι καλό για έρευνα και χρήσιμο για δουλειές που θέλουν σκέψη, εκτίμηση, υπολογισμό και συμβουλές από ειδικούς!

Διήμερο κατάλληλο επίσης για χειρωνακτικές δουλειές και τακτοποιήσεις που συγκεντρώνουν το νου! Τα ερωτικά και οι σχεσούλες περνούν από…40 κύματα!.

Αυτά φίλοι μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι καταπιαστείτε.. και μη τρελαθούμε έτσι ???