27-29/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αρκετά χουζουρέψαμε (τρόπος του λέγειν) με την Σελήνη στον Ταύρο! Καιρός τώρα να βγούμε έξω για περαντζάδες και επικοινωνιακό κομφούζιο.

Η Σελήνη στους Δίδυμους δεν αντέχει την κλεισούρα, γι’αυτό μη σας φανεί παράξενο αν οι προσκλήσεις για βόλτα γίνουν ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Κι αν εσείς δεν μπορείτε ν’ ανταπεξέλθετε δεν πειράζει… είναι κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

Γενικά ευνοούνται κάθε είδους συναλλαγές και αγορές αυτό το διήμερο.Μετακινήσεις, κοντινά ταξιδάκια, πήγαινε-έλα στην γειτονιά με γείτονες, αδέλφια, ξαδέλφια, συγγενείς! Πριν την Κυριακή που ο Ερμής είναι ανάδρομος με τη Αφροδίτη στον νοσταλγικό Καρκίνο ίσως μας συνεπάρουν αναμνήσεις, ή μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Όσοι μπορείτε ξεμπερδέψτε με προβληματικές σχέσεις για να ανοίξει ο δρόμος στο καλύτερο ή κρατήστε αποστάσεις και ουδετερότητα!

Ο κίνδυνος του διήμερου βρίσκετε στα ”μεγάλα και ασαφή λόγια”. Διασαφηνίστε τα ή αγνοήστε τα!

Κατά τα άλλα δεν θα μαζευόμαστε… Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω θα κολλήσουμε στο τηλέφωνο, κομπιούτερ, ράδιο, τηλεόραση ή ένα βιβλίο που θα μας …ταξιδεύσει!

Φίλοι μου, εύχομαι καλό διήμερο κι ας είναι έντονο !!!!