28/2 -2/3 /2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Καλό μήνα φίλοι μου! Ο τρελός ο Μάρτης-γδάρτης,μπαίνει με επεισοδιακό τρόπο, λόγω της περίφημης όψης Αφροδίτης-Ουρανού, που ένας Θεός ξέρει πως θα την βιώσει ο καθένας!

Το διήμερο με την Σελήνη στον Αιγόκερω εκτυλίσσεται κάπως έτσι. Ενώ εμείς θέλουμε να δείξουμε μια εικόνα σωστή, με αυτοκυριαρχία, έρχονται κάτι συναντήσεις (μερικές φορές δε και από το παρελθόν) που φέρνουν τα πάνω κάτω!

Η ατμόσφαιρα ξαφνικά ηλεκτρίζεται και χωρίς ιδιαίτερο λόγο κυριαρχεί μια νευρικότητα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε! Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και στις οικονομικές μας συναλλαγές. Κάτι αλλάζει ξαφνιάζει και δεν προλαβαίνουμε να καταλάβουμε πως και γιατί!

Από εδώ δεν μιλάμε ξεχωριστά για όλα τα Ζώδια. Μια γενική εικόνα του διημέρου με την Σελήνη να μας κάνει να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να περνάμε εναλλάξ από την αισιοδοξία στην μαύρη σκασίλα κι από την λογική στην τρέλα! Ο σκοπός βέβαια είναι, να φύγουμε από παλιές καταστάσεις και να περάσουμε σε καινούριες αξίες και τρόπους ζωής. Αυτό το διήμερο λειτουργεί σαν ένα χαστούκι για όσους δεν ξεκολλάνε εύκολα.

Μπορεί όμως να έρθει και με την μορφή μιας ξαφνικής αγκαλιάς που θα μας ξεκολλήσει από μια κατάσταση πόνου και πένθους!

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον ασταθή και άγριο Μάρτη, χωρίς φόβο, μια και μας είναι γνωστά τα …..κατορθώματά του!!!!