28-30/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Μπαίνοντας η Σελήνη στον Ζυγό , μας βρίσκει να προσπαθούμε να γεφυρώσουμε σχέσεις που είναι σε αδιέξοδο!

Στα ερωτικά, στον γάμο, στους συνεταιρισμούς, στα συμβόλαια, στις δημόσιες σχέσεις, γενικά σε όλα τα ‘Δούναι και λαβείν’. Αυτή η θέση τώρα, μέσα στις γιορτές, μην περιμένετε να δώσει λύσεις, παρ’όλο που θα διαφαίνεται κάτι καλό στο μέλλον και ειδικά από τις 6/1/19 που θα ορθοδρομήσει ο ουρανός.

Ως τότε θα γίνονται διάφορα… Τώρα ας πούμε, με την Σελήνη στο Ζυγό, το ενδιαφέρον μας θα πέσει σε αναζήτηση καλής παρέας, καλούς όρους σε συμβόλαια, καλή τιμή σε αγοραπωλησίες και πράγματι θέλει προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας ακόμα θολώνει τα νερά …καθώς παίζει με τον Δία που θέλει καλοπέραση και απολαύσεις!

Κανονίστε να σας βρει ο καινούριος Χρόνος χωρίς πολλές…χασούρες λόγω υπερβολών ή αναποφασιστικότητας γιατί και τα δύο είναι εμπόδια στην επιτυχία! Το Μότο του Ζυγού είναι ΄παν μέτρον άριστον’.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, μέρες που είναι… Εύχομαι ν’αφήσετε πίσω όλες τις αρνητικές σκέψεις και να προετοιμαστείτε για τον καινούριο Χρόνο με αισιοδοξία, χαμόγελο και ανεκτικότητα για ότι δεν μπορεί ακόμα να αλλάξει.

Καλή Χρονιά Φίλοι μου…υγεία και χαρά!