28-30/8/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Καλά ξεκίνησε η μέρα μας, καλό έως εξαιρετικό θα έλεγα και το διήμερο που διανύουμε με την Σελήνη στον Λέοντα, αν δεν υπήρχαν μερικές όψεις με τον Ουρανό, που ποτέ δεν ξέρεις τι ανατροπές φέρνει, σε φυσικό, ψυχολογικό-προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο!

Σεισμούληδες, φωτίτσες, εκρηκτικές καταστάσεις που δεν περιμένεις, σε βρίσκουν απροετοίμαστο! Η ακριβής περιγραφή είναι ”ρίξη συμετρίας”.  Συμβαίνουν γεγονότα, που στην καλύτερη, μας αφυπνίζουν και μας προετοιμάζουν για άλλες ουσιαστικότερες αλλαγές!

Εν όψη της Νέας Σελήνης που θα γίνει στις 30/8 στην Παρθένο, περιμένουμε σοβαρές αναθεωρήσεις και καινούργια πράγματα στο σύστημα υγείας, στο εργασιακό, και στα οικονομικά! Μπορεί να είναι και καλές, σίγουρα όμως,θα είναι, ξαφνικές, αποκαλυπτικές και ανατρεπτικές! Γενικά μιλώντας!

Στα δικά μας τώρα, στα αισθηματικά, μην παίρνετε πολύ..ύφος ,(με την Σελήνη στον Λέοντα), όταν δείχνετε την αγάπη σας γιατί οι υπόλοιποι πλανήτες στην Παρθένο απαιτούν σεμνότητα, καθαρότητα και πρακτικές αποδείξεις! Αναθεωρήστε γρήγορα αλλιώς θα σας προλάβουν τα γεγονότα!

Μαζί σας εγώ.. εύχομαι όλα να πάνε καλά, απλά μερικοί θέλουν να είναι προετοιμασμένοι!